Communicant 2017-03-11T13:48:27+00:00

Communicant

Voorafgaand aan de communie kun je de communicant portretteren. Dat kan in de kleren die speciaal voor de communie zijn aangeschaft. Maar je kunt ook gewoon dit moment kiezen om een tijdsbeeld te krijgen zonder communiepak. In mijn fotostudio neem ik alle tijd om je kind zo op de foto te zetten zoals hij is. Kinderen mogen zelf aangeven hoe en wat ze willen. Is het kind op zijn gemak, dan krijg je de beste foto’s.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

“Wij adviseren graag wat de mogelijkheden zijn op het gebied van entertainment, audiovisueel en multimedia. Voor consument en zakelijke oplossingen. Kom langs en proef de sfeer.”

“Of er nu een complete band, of een tape artiest op het podium staat. De techniek moet in orde zijn. Goed zaalgeluid en fijn podiumgeluid. Dat is waar Gotcha voor staat. Naast geluid verzorgen wij ook video, showverlichting en speciale effecten.”

“Maak kennis met onze ervaren en enthousiaste entertainers! De combinatie DJ en live muziek maken het feest bijzonder. Of u kiest voor Gotcha Live, Beats collection, of een combinatie met te gekke piano’s, wij zorgen voor een fantastische feest met veel dynamiek, diversiteit en verrassende elementen.”

“Uw bedrijf of product verdient alle aandacht! Uiteraard wilt u graag laten zien wat uw bedrijf doet of welk mooi nieuw product u heeft. De beste manier om dat te laten zien is een goede promovideo. Wij gaan met u brainstormen over de inhoud, de boodschap die over moet komen en de doelgroep die u wilt bereiken. Daarna schrijven wij een beknopt script, gaan filmen en verzorgen de editing. Maar we gaan nog verder. Op verzoek maken we een lange en een korte uitvoering en maken uw promovideo geschikt voor broadcast of YouTube. Uw promovideo is bij ons in goede handen.”

Namens de medewerkers van de Gotcha Group