Fotografie 2017-03-23T12:29:00+00:00
Bedrijfsfotografie

Beelden heb je nodig om niet te vergeten. Een vakantie blijft langer in je gedachten wanneer je de foto’s daarvan soms voorbij ziet komen. Hoe zag jij eruit toen je klein was, hoe zagen je kinderen eruit toen ze op de lagere school zaten. Het is mooi om terug te kunnen kijken wanneer je daar zin in hebt. Je kunt ook zelf op de foto gaan omdat je blij bent met jezelf of om als cadeautje aan iemand te geven. Hoe blij zijn opa’a en vooral oma’s met foto’s van hun kinderen. Er zijn genoeg redenen te bedenken om een mooi portret van jezelf te laten maken. Het is ook een moment voor jezelf. Misschien even onwennig, maar dat went snel.

Portret

Profielfoto’s

Bedrijfsfotografie

Voor het bedrijfsproces heb je vooral beelden van mensen die aan het werk zijn. Soms heb je een foto nodig waar je even voor moet poseren. Waar kan dat mooier dan in je eigen vertrouwde omgeving. Naast fotografie op locatie is het maken van zakelijke portretten in een fotostudio een andere mogelijkheid. Social media kun je niet meer aan je voorbij laten gaan.  Ga er dus in mee maar doe dat goed. Te beginnen met goede, professionele en authentieke profielfoto’s. Die eerste goede indruk kun je maar een keer maken.

Profielfoto’s

Groepsportretten

Bedrijfsfotografie

Samen op de foto, met je gezin, met vrienden of met collega’s. Gewoon omdat je blij bent met elkaar of omdat je opa en oma een cadeau wilt geven? Een portret van je kinderen voor nu en voor later, voor als ze geen kind meer zijn. Met collega’s op de foto gaan is soms nodig om een bedrijf beter in beeld te brengen. Een bedrijf wordt persoonlijker wanneer zijn personeel in beeld komt. Een groepsfoto geeft nog meer dan losse portretten een beeld van de tijd.

Groepsportretten